Over ons

Safety & Medical Training is al meer dan 20 jaar actief met het verzorgen van diverse veiligheids- en gezondheidstrainingen. Zowel grote organisaties als Schiphol, kinderdagverblijven, SPIE en de Rabobank als kleine scholen, bedrijven en particulieren zijn klant bij ons. De trainingen van Safety & Medical Training zijn landelijk erkend volgens de normen van het Oranje Kruis of andere landelijke certificeringsstelsels. Alle trainingen van Safety & Medical Training worden verzorgd door ervaren en gecertificeerde trainers. De trainingen zijn bovendien praktijkgericht; dat wil zeggen dat er veel geoefend wordt en er meerdere praktijkcasussen aan bod komen. Daarnaast is het mogelijk de training in dagdelen te verzorgen. Ook zijn wij actief in de avonduren en zaterdagen. Samen met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding heb je dus een betrouwbare en goede partij die je professioneel opleidt.

Samenvattend, Safety & Medical Training is:
Praktijkgericht met ervaren docenten
Landelijk erkend en gecertificeerd
Scherpe prijs-kwaliteitverhouding
Toegepast op jouw werksituatie
Ook in de avond en in het weekend
Hoog slagingspercentage
Ontzorgt in planning en administratie

Team SMTR
Carlo van der Zon
   Manager binnendienst
Lies Moens
   Planning en administratie
Tineke Mol
   Content en administratie

Erkenningen
Safety & Medical Training is al sinds jaar en dag een bekende en professionele aanbieder als het gaat om trainingen op het gebied van veiligheid en gezondheid. Enkele erkenningen die Safety & Medical Training mag dragen zijn:
Het Oranje Kruis
Nederlandse Reanimatie Raad
NIBHV

Vacatures
Wij hebben regelmatig vacatures. Bekijk de huidige vacatures hieronder.

(Freelance) Docent Brand en ontruiming
Wij zijn op korte en lange termijn op zoek naar een docent brand en ontruiming (NIBHV-gecertificeerd) die in bezit is van blusmateriaal. We zoeken vanwege groei een trainer voor een langdurige samenwerking met als uitvoeringslocatie Zuid-Holland.

Wij bieden gunstige voorwaarden en een snelle betalingscyclus.

Interesse? Neem dan contact met ons op.

(Freelance) Docent NEN3140
Wij zijn op korte en lange termijn op zoek naar een ervaren NEN3140 VOP-en VP-trainer. We zoeken vanwege groei een trainer voor een langdurige samenwerking met als uitvoeringslocatie Zuid-Holland.

Wij bieden gunstige voorwaarden en een snelle betalingscyclus.

Interesse? Neem dan contact met ons op.